– Dette må være den beste St.Croix konserten jeg har sett av Skjeberg-elever, skryter Thorstensen.
En av grunnene til at dette var av de beste konsertene på noen år, var den gode variasjonen.

– Hele konserten gikk knakende bra, det var mye forskjellig musikk og mye bra. Vokalene var gode, men også sceneprestasjonene. I tillegg hadde vi et flott publikum, forteller Thorstensen.

– Alt i alt var dette en veldig bra konsert med en fin blanding av cover og egenproduserte låter. Men vi skal heller ikke glemme lyd og lys, sier Thorstensen og kaster ballen over til Schille.

– Alt gikk prikkfritt på det området også. Vi hadde ingen problemer, og nye folk fikk muligheten til å prøve seg. Det er moro at de gjør det så bra. Alle som kunne, deltok på konserten. Enten det var backstage eller på scenen, og det er veldig bra, sier Schille.

Flere konserter på gang
Det slutter ikke med denne konserten for Musikk, for det blir mye moro fremover med disse talentfulle musikerne.

– Vi skal slå oss sammen med Haugetun FHS som har egen sanglinje og lage konsert. Da får også musikerne prøve seg i litt andre roller. Det kan bli interessant.

ROT og Musikk skal lage en liten lunsj-konsert i sammen, også skal skolekoret ha konsert med band fra Musikk. I tillegg skal det også være en liten konsert under volleyballturneringen.

– I prosjektuka skal de få testet seg enda mer, for da skal vi spille inn de egenproduserte sangene. Derfor er det gledelig at de gjorde så mange egne låter nå. Dette kommer til å bli veldig gøy framover, avslutter Thorstensen.