Planleggingen av sendingen har pågått i lang tid. Tore er tilknyttet fagfeltet Radio- og TV-journalistikk, og tre-kameraproduksjonen er en del av et større pedagogisk utviklingsarbeid.

-Dette er et prøveprosjekt. På sikt ønsker vi å tilby framtidige elever flerkamera-produksjon som en del av fagfeltsopplegget på Radio- og TV-journalistikk, sier Tore. Sammen med systemansvarlig Snorre Walther er han i ferd med å gjøre de siste forberedelsene framfor kveldens sending.

Samarbeid med FFK
Det er et stort apparat i sving. Samtlige elever på fagfeltet er involvert i den tekniske avviklingen. For å kunne sende produksjonen har Skjeberg Folkehøyskole inngått en avtale med FFK. Producer Kristoffer Iversen i FFK TV er på plass for å hjelpe til.

TV-signalene blir sendt fra Skjeberg via Østfold fylkeskommunes IT-avdeling, til en server som drives av FFK TV og videre tilbake til skolens hjemmeside der du kan se sendingen live i kveld.

Studio i gymnastikksalen
I forgangen til gymnastikksalen er det rigget opp kontrollrom. I selve gymnastikksalen er det etablert studio der programlederne Kristoffer Heitmann og Heidi Langberg skal lose oss gjennom sendingen som består av seks reportasjer fra Cuba. Som en avslutning skal fagfeltet Musikk- og musikkproduksjon ha en live-konsert. De skal spille egenproduserte låter og smakebiter fra CD-en som de har laget i vår. Produsent er Eirik Andresen.

Podcast
For de av dere som ikke har anledning til å se sendingen direkte, så vil den bli lagt ut som podcast på Skjeberg Folkehøyskoles hjemmeside.