De ti elevene har hatt tusenvis av lyttere i hele nedre Glomma-regionen som har hørt på FM 106,5 de tre siste onsdagene mellom klokken 18.00 og 20.00. Sendingene har også blitt sendt direkte via nettradioen på hjemmesidene til Skjeberg Folkehøyskole og Radio Sarpsborg. Derfor har familie, venner og kjente fra Evenskjer til Polen fulgt med og gitt positive tilbakemeldinger.
Elevene har reist på kryss og tvers i hele distriktet for å hanke inn stoff til sendingene. I perioden har de produsert over 40 intervjuer og reportasjer i tillegg til nyhetsinnslag. De har også hatt det hele og fulle ansvar for å planlegge og avvikle programmene.
Sakene har dekket hele spekteret fra å intervjue tidligere president i Zambia, Kenneth Kaunda, til en kvinne som driver med oppdrett av norsk skogskatt. De har intervjuet forfatteren av boken om fotballspilleren Dagfinn Enely og de har produsert en serie innslag om polske gjestearbeidere i Norge. Dette har grepet fatt i, og redaksjonen har formidlet mangfoldet av det som skjer i samfunnet rundt oss på en meget god journalistisk måte.
Etter siste sending feiret selvsagt hele gruppen seg selv med en hyggelig sammenkomst på en pizza-restaurant.