Og dette var noe av det som stod på kveldens tv-oversikt:

Intim dyrelek
En programleder fra Australia (Amanda Addams) er ute i jungelen for å få et glimt av det praktfulle dyret, gorillaen. Men det hele tar en ny vending når alfahannen (Therese Øvrebø) møter på en vakker hunngorilla (Idun Aune), og de går inn for å spre sine gener videre.

For de minste
Så var det tid for Barne- Tv med programlederne Nina Bratbak og Linn Østensen. Her ble det premiere på animasjonsfilmene Graf hadde jobbet med den siste uken: Grå ballong, Hund og katt, Historien om Leif og Røyke pause. Det ble også hengt opp mange fine tegninger, innsendt fra «barn». Og til programledernes forskrekkelse fikk tegningene et sammenhengende mønster som så ut som en kjempepenis.

Ensom kveld for ensom ulv.
Vi fikk også stifte bekjentskap med en ensom ung programleder fra programmet Swosj, fritt etter Mess – TV. Han sliter med dårlige seertall og livet generelt, og det hele ender tragisk, men lattermildt.

Torden, Skrik og dans
Så fikk vi se hva TV 3 hadde å tilby. Der møtte vi en jente som var alene hjemme (Therese) i klassisk skrekkfilmstil. Ute er det storm, og plutselig ringer telefonen. Stormen bygger seg opp før plutselig ei skummel jente (Kristine Breilid ), som kunne vært søsteren til jenta i The Ring, kryper frem fra bak på scenen. Det ser dårlig ut for alene hjemme jenta, men overraskende ender filmen i dans(!). Og mord.

Variert program.
Videre fikk vi se reklame for det fabelaktige treningsapparatet Malibu Pilates Chair, presentert av Linn og Anna Løvland, med nordlandsk dubbing fra Eivind Jentoft, som kan bli ditt for den nette sum av 9999,90kr. Vi fikk bli med på Dr. Pil show der den gudfryktige moralens høye beskytter Dr.Phil (Amanda) får besøk av en hysterisk mor (Tina), og hennes «ulydige og ville» datter (Merete Valseth).
Graf kvelden rundes så av med et dansenummer fra en musikkvideo fra MTV, der de spretne og velutstyrte instruktørene Anna og Eivind leder en gjeng tjukkaser, resten av graf gjengen, i powergymnastikk til Call on me av Eric Prydz.