Hvem tilhører føttene på bildet over? Det stunder mot avslutningen av skoleåret på Skjeberg, og i siste fotballøkt på Sportsjournalistikk og idrett ble de tekniske ferdighetene virkelig satt på prøve.

Presisjonsidrett: Så nærme, men likevel så langt i fra…

Elevene på SPORT har gjennom året fått prøvde seg i mange ulike idretter, men fotball har som alltid vært hovedidrett. Det ble derfor en meget prestisjefylt avslutning, der elever og lærere på linja konkurrerte om prisen «Årets silkefot». Elevene jobbet to og to etter loddtrekning av lag + oldboyslaget Lilleby/Finden. Vi konkurrerte i 9 ulike øvelser / baner der teknikker av ulik slag, tilslag og ikke minst taktiske valg ble avgjørende til slutt.
Fokus: Full konsentrasjon i terrenget fra Ola, etter å ha jobbet seg inn på skuddhold på kjegla som skal ned!

Samarbeid: Aksel i skuddet, sammen med teammate Arnold, sikter seg inn på målet.

De gamle er eldst: Hovedlærer Thomas drar til i et forsøk på å vise hvem som har spilt fotball før!

Nesten: Torvald fyrer av, men registrerer at «veldig nærme» ikke holder i det hele tatt på dette nivået!

Silkeføtter 2017: Og her poserer de slepne teknikerne Arnold og Aksel etter å ha vunnet på en dramatisk omspillrunde mot Torvald, Espen og Ola. Vi gratulerer!

 
Etter 9 øvelser stod fortsatt to lag likt. Avgjørelsen falt i ekstraøvelsen «treff tverra» med færrest mulig tilslag med start fra hjørnet av 16 meteren. Aksel og Arnold ordnet denne med kun to tilslag, og ble dermed to verdige vinnere. Vi gratulerer!