Produsent Thale Kvaal Dunker leder redaksjonen med engasjement. Med seg på laget har hun tekniker Mikael Bentsen, nyhetsanker Ingeborg Lundgaard Kjærstad og programlederne Kenneth Lande Hamre og Marie Kristiansen.

Også denne sendingen er preget av reportasjer og intervjuer hentet inn fra hele distriktet. Det blir innslag om det planlagte nye sykehuset i Østfold, krisesenteret i Sarpsborg som har flyttet inn i nye lokaler og om den flotte musikk-konteineren som medlemmene av ungdomsklubben på Hafslund får disponere. Carl Johan Holm fra Fredrikstad har gått i spissen for å samle inn åpningsringer i aluminium fra brus- og ølbokser som blir støpt om til proteser. Du får selvsagt også høre en rekke andre innslag, i tillegg til nyheter fra distriktet og masse flott musikk.

Medelevene på Skjeberg Folkehøyskole er selvsagt trofaste lyttere. Sist onsdag fikk ROT-elevene Julie Kalveland og Emmely Jeanett Johannesen (bildet) tilgang til kjøkkenet. De bakte over ett hundre boller som ble servert til stor jubel for lytterne i matsalen.

Etter dagens sending skal alle elevene på Radio- og TV-journalistikk på restaurant som en avslutning på en vellykket radio-periode. Men det er ikke slutt med dette. Vi kommer til å annonsere når Radio Skjeberg-sendingene kommer på lufta igjen senere dette skoleåret. Da kan du høre sendingene på vår hjemmeside.