Du skal snart begynne på Skjeberg folkehøyskole. Du gleder deg og du har høye forventninger. Det er bra! Vi er også spente og nysgjerrige på dere – vi håper å kunne innfri dine forventinger – for vi elsker å levere. Men har du tenkt på hva det krever av deg?
Felles ansvar
For at vi skal spise kake må noen bake kake og noen må ta oppvasken. Gjør vi dette sammen og for hverandre får vi både kake og kos, som også legger til rette for den gode samtalen, de gode stundene og de uforglemmelige minnene. Vi må være villige til å ta ansvar for at dette skal skje – både du som elev og vi som ansatte. Forventer vi at alt det gode skal finne oss uten egeninnsats blir vi gjerne skuffet.

Blide elever poserer sammen med spaghettikunstverket sitt

Engasjement
På Skjeberg Folkehøyskole har vi rammene og forutsetningene. Vi står klare til å gi deg ingrediensene til et fantastisk skoleår. Vi skal støtte deg og gi deg oppfølging, være entusiastiske og hyggelige. Vi ønsker og forventer i tillegg noe av deg som elev – vi vil at du skal ha engasjement, at du skal bidra, være mottakelig og ikke minst; være med å trekke lasset sammen med oss.
Med samarbeid kan vi bygge noe fantastisk

Fortell oss om det
Vår erfaring tilsier at om vi får alt servert uten egeninnsats, så gir ikke det oss den store opplevelsen. Det kan heller avle misnøye og kravstorhet. Vi har erfaring og vi vet mye om hva som skal til for at elever skal ha et godt år, men vi vet ikke alt. Vi ønsker å høre hva du forventer og hva vi kan gjøre for at du får et godt år.
Derfor vil vi ha dere med på laget, være med oss og gjøre det sammen. Da blir året uforglemmelig for oss alle. Hva ønsker du å bidra med?
Følg oss gjerne på Instagram og Facebook