Elevene på sportsjournalistikk og idrett får unike muligheter til å ta bilder fra eliteseriekamper i fotball fra indre bane. Selv i en sesong preget av korona har våre elever vært i aksjon på en rekke eliteseriearenaer.
Se bildene i galleriet nederst i denne saken.
Skjeberg Folkehøyskole og linja sportsjournalistikk og idrett har et utmerket samarbeid med Sarpsborg 08, som er vår lokale eliteserieklubb, men også de andre klubbene i eliteserien slipper til elever fra sportsjournalistikk og idrett på sine stadioner.
Det gjør at du som elev hos oss for prøve deg som akkreditert journalist og fotograf på lik linje med profesjonelle journalister fra de store mediehusene.
Vi er den eneste skolen i Norge som har et eget tilbud for deg som drømmer om å jobbe med sport i media. Er det din drøm så søk på sportsjournalistikk og idrett nå for å sikre deg plass for neste skoleår. Opptaket starter 1. februar.
Søk plass for kommende skoleår her
Synes du dette høres spennende ut og vil vite mer? Sjekk ut disse innleggene:
Fra Skjeberg til Old Trafford
Sport på cupfinalen
Sport besøkte Spårtsklubben
Sportsjournalistikk passer for både jenter og gutter
– Hadde ikke klart dette uten Skjeberg
Dette skoleåret har vi hatt elever som vært ringside på hjemmebanene til Sarpsborg 08, Mjøndalen, Stabæk, Strømsgodset og Molde. Elevene søker akkreditering til de kampene de selv ønsker å dekke. I tillegg til tekst og bilder lages det også innslag som brukes til podcaster og TV-sendinger, fra skolens egne studioer, som vi er så heldige å ha i vårt eget klasserom.
Se bildene her:
Fotografer er: Einar Steien, Rasmus Steinsbø Knutsen, Adrian Auke Tangen, Johannes Nilsen, Jonas Halle Sandvik, Sindre Sæther Haltstrand, Eirik Solbakken og Trym Amundsen.