Dagens første kamp var en oppvisningskamp mellom Skjeberg folkehøyskole og Edusport-lederne. Etter full tid sto det 1-1 mellom de jevngode lagene, og det hele måtte avgjøres på straffer. Dessverre trakk EduSport her det lengste strået da de klarte å sette alle sine fem straffer sikkert i mål, mens Skjeberg kun klarte fire.

Variert aktivitet
Det var ikke kun fotball som stod i fokus denne dagen. Det var arrangert en løpebane hvor barna kunne løpe 100-meter, og et bordtennisbord som barna som ikke deltok på fotballcupen kunne bruke så mye de ville. Det virket ikke som så mange av barna hadde sett et bordtennisbord før, så noen kinesisk toppkamp var ikke å skimte, men det virket som de i koste seg allikevel. Organisasjonen «New Start» hadde også to telt hvor den som ville kunne teste seg for HIV/AIDS og andre sykdommer som en måtte finne i en blodprøve. Resultatene fikk deltakerne umiddelbart.

Det var totalt tolv deltagende lag, hvor fire var jentelag. Cupen ble delt inn i tre grupper. For gutter var klassene delt inn i under ti og under tolv år. For jenter var det en under fjorten års klasse. Dagen ble avsluttet med premieutdeling, hvor de vinnene lagene for hver klasse fikk hver sin flotte pokal.

Elevene ved Skjeberg Folkehøyskole fikk alle ulike verv denne dagen. Noen satt i sekretariatet, andre var dommere, mens noen var trenere. Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at Undertegnede (Patrick Bjørge), som denne dagen hadde tatt på seg et verv som trener for det ene jentelaget, ledet jentene sine til seier av den gjeve pokalen i jenteklassen.