Høstens vakreste eventyr var her på Skjeberg Folkehøyskole i dag! Her var det edderkoppnett, løp over og gjennom dekk, monkeybar, stylter og hoppeballer i skjønn forening, satt sammen til et hinderløp. Over 200 barn og 50 lag løp Skjeberg Challenge i et nydelig høstvær. 
Et knippe nydelige elever har stelt i stand et hinderløp for barn som stilte på lag. Målet for dagen var at barna skulle ha en flott dag ute med hinderløp, lek, samarbeid og utfordringer sammen med sin lagleder og med hjelp fra våre hindervakter. Innsjekking og utdeling av hjemmelagde startnummer gikk knirkefritt, og nesten alle lag dukket opp.
Ved starten var det speaker, musikk, og en kul nedtelling musikkelevene hadde laget. En tøff røyksky gjorde starten ekstra spennende. Barna var spente og gledet seg til løypen de skulle gjennom. Noen hadde øvd litt på «palltrekking» og løpe gjennom dekkene før start. Startskuddet går, barna løper avgårde sammen med noen av våre «maskoter» som løper ut sammen med barna.
To kilometer og 17 hinder – der man skulle løpe over dekk, trekke pall, gå monkeybar, hoppe sekkeløp, snurre rundt pinne, krabbe under nett, balansere på slakk line, bære tømmerstokk, forsere en skaterampe, gå på stylter, gå gjennom edderkoppnett, krabbe under hinder, over hinder, krype gjennom dekk, balansere, hoppeball og løp over benker.
Ved målgang fikk alle deltakere medalje, og de aller fleste bar medaljen med stor stolthet. Etter hinderløpet var det vafler, saft og kaffe til alle. Det virket som om folk satt pris på å få noe noe i magen etter et artig, men slitsomt hinderløp. Barna som var med var fra fire til tolv år, og det virket som om de hadde hatt en fin dag. Tilbakemeldingene fra foreldrene var også gode – så gode at vi tenker at dette skal vi gjøre igjen til neste år.

Startskuddet går – nå skjer det!

«Dekkløp» var populært, og noen rakk litt oppvarming før start.

«Bananer» rundt i løypen var klare til å gi high-five. God stemning!

Mye folk og spenning knyttet til starten.

Sjekk filmen fra dagen her:

Filmen er laget av Filmproduksjon ved Skjeberg Folkehøyskole. Filming ved Jakob Karbø og Kristian Moxnes. Redigering ved Kristian Moxnes.