Lørdagens fellesopplegg ble noe majoriteten av elevene hadde gledet seg til i ukesvis, nemlig LAN og døgning i skolens gymsal. Det er helt sikkert at det ikke står på innsatsvilje til å få til noe i fellesskap når det kommer til LAN-rigging. En ivrig arrangement-komité startet tidlig lørdag morgen med å bære og lempe utstyr for å gjøre klart til et tett program.

På plakaten stod bla annet Typewriter challenge, Among us, Mariocart turnering og flere andre fellesspill. Og premeine satt løst i form av innkjøpt godteri og snacks som hører med til såkalte lan-partys.

Utover ettermiddagen fortsatte elevene på egenhånd med å koble hverandre opp mot sine favorittspill. Dette er fine stunder hvor alle elevene kan bidra på sitt vis og være med å spille sammen.

For de som trengte noen pauser fra all teknikken var det analoge fristelser i matsalen i form av sjakk, monopol og kort for de som ønsket seg det. Kjøkkenet hadde timet menyen utmerket og serverte hamburgere og pommes frites så all ros til dem.

I skrivende stund, 23.30 – etter en lang og innholdsrik dag holder fortsatt elevene koken og har fått musikkelev Mads til å være DJ fra scenen hvor det spilles synth-musikk som virkelig underbygger dataentusiastenes iver til å ikke gi seg før sola står opp. Vi får vente og se ![rl_gallery id=»16531″]