Skolens herligste!

Skolens herligste, blideste og mest positive fyr er Simen. Han er hovedsakelig lærer på Musikkproduksjon, men har timer på flere linjer og valgfag i for eksempel band, gitar og gaming.

Selv har han gått på folkehøyskole, har master i musikkpedagogikk og utdanning innen musikkteknologi. Er proff gitarist, en usedvanlig rolig og reflektert type. Også sier han «herlig» til det meste – det er i seg selv inspirerende og entusiastisk.

Simen er skikkelig god på gitar, og vi tør påstå at han kan veilede de fleste gitarister som kommer til Skjeberg. Han spiller i band, Din Morris, og de holder jevnlig konserter. Bandet slapp nettopp en EP som heter Magnet – sjekk den ut på Spotify! Her kan du lese P3 sin anmeldelse av låta «Alt æ e». Simen kjenner derfor alle sider av livet med musikk og kan bidra til at elevene skal forstå og gjøre det som skal til.

 

I tillegg til alt det musiske har han også vært forskningsassistent og gitt ut bok. Den kom ut tidligere i år og heter Musikere, bransjen og samfunnet. 

Simen stiller gjerne opp med aktiviteter som gaming og LAN. Hans ungdommelighet i kombinasjon med erfaring og trygghet gir elevene en svært god læringspartner i alle de fagene han er inne i hos oss.

Verdt å nevne er også at Simen er en aktiv type. Han er skolens mester i alpint – han har faktisk vært kretsmester! I tillegg er han glad i å gå i fjellet og setter pris på å være med på skolens tur til Gjendesheim sammen med elevene.


Hans gode humør, smittende latter, empati og syn på elever er noe av det man merker godt både som elev og som kollega.