MGP-logoen
For alle MGP-fans så vekker denne logoen gode minner.

Medialinje-jentene Ylva Storhaug Paalgard, Elen Størdal, Hanne Lauritzen og Ragnhild Årvik ble invitert og fikk æren av å sitte i et testpanel på NRK Marienlyst og «synse» i forbindelse med MGP 2021-bidrag.
Vi fikk beskjed om å møte opp utenfor TV-resepsjonen på NRK uten å vite noe mer enn at vi var plukket ut som fire av et testpanel på 15 personer. I Invitasjonen stod det: «Bli med og sniklytt på et utvalg av årets MGP-låter som er sendt inn til MGP. Dere skal deretter rangere hvilke låter dere liker best. Vi lager en skikkelig lørdagskveld midt i uka med masse god musikk.»
Vi lyttet på totalt 41 låter og rangerte dem med tall og kommentarer uten å vite noe mer om verken artist eller produsent, sier Hanne.
– Er man litt over gjennomsnittet interessert i MGP kan man ikke takke nei til en slik invitasjon når selveste MGP-redaksjonen spør om hjelp. Det var det bare å rydde kalenderen og sette seg på toget, sier Elen entusiastisk.
For en kveld det ble!
NRK hadde rigget opp med staffasje og festsnacks da jentene ankom og stemningen ble raskt om mulig enda bedre. Testpanelet bestod av et tverrsnitt av befolkningen så her var det folk i alle aldre og begge kjønn som hadde møtt opp for å komme med sine tilbakemeldinger.
God stemning på MGP-testlytting
Skjebergjentene i ekstase over å få bidra med sine meninger.

– Vi kan ikke si så mye om de bidragene vi hørte på annet enn at det var flere låter som virkelig var bra. Nå blir det spennende å følge med på nyåret om redaksjonen, med MGP-general Stig Karlsen og Julie Lillehaug Kaasa i spissen, er like enige som oss, sier Ylva og smiler.
Lang dag i Oslo
De fire jentene var i ekstase da de ankom Skjeberg etter en lang dag i Oslo. – Hvem hadde trodd at jeg skulle få slå av en prat med MGP-sjefen etter bare to uker på Medialinja?? Ikke jeg i hvert fall sier Ragnhild og gleder seg til å oppsummere dagen sammen med medelevene på skolen.
Se intervju med MGP-sjef Stig Karlsen og Julie Lillehaug Kaasa her..