Vi ønsker at unge kunstnere skal få komme til uttrykk gjennom bildekunst, musikk og tekst. Gatekunst er et kult uttrykk, og gatemaleri er et godt sammarbeidsprosjekt. 20 mennesker skal sammen skape en 30 meter lang vegg, som siden skal brukes til kulisser for innspilling av en musikkvideo. Det skal skrives en «rap», og en dans skal korreograferes. Det kommer 8 personer fra «Gatekunst» som er instruktører i prosjektet.

Kunstneren Michael Pilato fraPublic art Academy
Prosjektet er blitt til ved hjelp av folkehøyskolerådet. Camilo Heredia, som er leder av Gatekunst, vi gjøre konseptet tilgjengelig for folkehøyskolene i Norge. Vi har også et samarbeid med Public Art Academy i Pensylvania , som vi skal besøke når vi drar til USA på fagfeltstur. Michael Pilato (pilatomurals.com) kommer til Skjeberg Folkehøyskole, og vi skal senere besøke hans skole i Pensylvania.

Følg prosjektet dag for dag ved å gå inn på Grafbloggen: grafskjeberg.blogspot.com
Se redesign av borgendørene her..
Se noen av frihåndstegning forberedelsene her..

Her kan du se hvordan prosessen til noen av grafelevene har vært når de har redesignet dører.
Marte Bryn, Julie Johannessen, Marie Eline Amundsen, Jens JoarVassbotn, Daniel Einseth,Elise Os Bjerkås, Glenn IngdahlAdrian Næraa, Atli Graff,Morten Olufsen, Trygve Furulund, Azadeh Jafari