I regi av Haugetun Folkehøyskole ble det arrangert en natt-turnering for folkehøyskolene i Østfold-distriktet. Skjeberg FHS var så klart tilstede med elever fra Sportsjournalistikk og idrett, samt noen elever fra andre linjer.
Tekst: Joakim Opphus
Foto: Øyvind Ludvigsen
Natt-turneringen er en årlig tradisjon, og bringer elever som elsker fotball sammen i Østfoldhallene for å se hvem som stikker av med pokalen i de seine nattetimer. Selv om Skjeberg ikke har noen ren fotballinje i forhold til andre skoler, så hadde vi fortsatt forhåpninger om å bite fra oss og komme så langt som mulig.

Kampklare: Siste forberedelser før kamp.

 Stemningen var på topp, med god musikk som passet fint i vår aldersgruppe. Det ble også fremført et danseshow rundt midnatt, i et forsøk på å få liv i litt slitne spillere og tilskuere. Et flott arrangement. Det var en unik opplevelse å spille fotballkamper så sent, og noe nytt for de fleste av oss. Til tross for litt skuffende resultater, så var dette en veldig morsom erfaring.
Idrettsglede: Tap og vinn med samme sinn.

Det var muligens litt høye forventinger fra starten av, og da det ikke gikk som det skulle, og vi kanskje følte at vi fortjente mer, så gikk det utover motivasjonen og resultatene.
– Jeg visste fra tidligere år at vi ville få tøff motstand. Men det skal sies at når vi spiller som et lag, så er vi helt klart gode nok til å slå noen av lagene som vi spilte mot i kveld, sa idrettslærer på Skjeberg, Sveinung Finden.