Det har blitt en årlig sommertradisjon at Skeiv Ungdom kommer på sommerleir til oss på Skjeberg Folkehøyskole. Med seg i år hadde de noe så uventet som Norges statsminister Erna Solberg. Dette synes vi selvsagt er storveis, både for Skeiv Ungdom og Skjeberg Folkehøyskole, samtidig som det sender et flott signal ut i landet.
Høytidelig åpning.
Ikke bare ga statsministeren ungdommene noen fine ord og tanker med seg til resten av leiruka, hun satte seg også resolutt ned sammen med dem da hun ankom Skjeberg Folkehøyskole.  Vi kan være stolte av å ha hatt en så inkluderende og varm statsminister på besøk.

Teatergruppa Vinkel holdt et forrykende og morsomt show for deltakerne på årets sommerleir.

Etter åpningstalen hadde Vinkel, som er en ung, skeiv teatergruppe et forrykende underholdene og humoristisk show om det ”å finne seg selv”. Vi tror statsministeren også måtte trekke på smilebåndet her.
Erna Solberg poserer villig sammen med ledere for Skeiv Ungdom.

Jafnaðhr
150 ungdommer fra hele landet er påmeldt og har muligheten til delta på en mengde workshops, leker og aktiviteter. Det blir mye forskjellig underholdning også, blant annet dragshow og talentkonkurranse. Vi tror de får en uke på Skjeberg de aldri vil glemme. For det kan de takke alle de frivillige, ledere og andre som er med og gjør dette til det fabelaktige arrangementet som det er.
Statsministeren nølte ikke med å sette seg ned sammen med deltakerne for årets sommerleir.

Her får skeiv ungdom fra hele landet møte likesinnede og lære mer om det de lurer på. En ting er det man kan lese om på nettet, men å møte andre mennesker i samme båt som en selv er noe helt annet. Man får bygget nettverk og etablert nye vennskap og kanskje en og annen romanse.
Statsministeren svarte tålmodig på alle spørsmålene hun fikk fra pressen da hun åpnet årets Jafnaðhr på Skjeberg Folkehøyskole.

Vi på Skjeberg folkehøyskole ønsker dem alle velkommen og lykke til med årets Jafnaðhr.