Graf startet sitt undervisningsopplegg med litt god gammeldags papirproduksjon. Med hjemmesnekrede rammer, «pulp» laget av istykker revne A4 ark, og en god porsjon humor og kreativitet var grunnlaget for bøkene våre et faktum. Sammen med sjablonopplæring og innføring i diverse dataprogrammer kan man si at vi har hatt nok å gjøre her nede i kjelleren.

Alt i alt ser det ut til å bli et strålende år, og turen til Jeløya topper forventingene ytterligere. Selv om vi gikk og gikk og gikk, er det lite som overgikk overnattingen i lavvoen som bestemte seg for å gå i oppløsning klokka fire om natta. Men med friskt mot og et par stygge gloser fikk de få av oss som var «mannfolk» nok til overnatte ute omsider tak over hodet igjen, og en god historie til nettsida.

Vel tilbake på trygge Skjeberg Folkehøyskole har vi nå gitt oss i kast med alle besteborgeres verste skrekk, nemlig graffiti. Sindre Braathen som går på Strykejernet i Oslo var på besøk og viste oss massevis av kule ting, og lærte oss en hel masse. Akkurat for øyeblikket er de fleste ferdig med bøkene sine, og venter bare på en velfortjent ferie.