30. januar arrangerer skolen Åpen dag. Det er en mangeårig tradisjon som i år blir litt annerledes. Normalt sett ville denne lørdagen bety liv og røre på skolen, med besøk av venner, familie og nysgjerrige søkere. I år blir det en Innholdsrik LIVE-stream med forhåpentligvis god dekning av hva vi holder på med på skolen. Medialinja har fått det store ansvaret med å pakke denne dagen inn i en TV-sending som blir streamet  på skolens offisielle Youtubekanal.
Vi kan så langt røpe at det blir gjester i studio, innslag fra skoleopplegg og Live intervjuer fra skolens kriker og kroker. Er du nysgjerrig og vurderer å søke deg som elev til neste år bør du få med deg denne sendingen da vi tar høyde for å vise oss fram fra vår aller beste side.

Tekstplakaten som blir liggende før og etter sendingen er klar.

 
 
Programlederne Ståle Nerdrum og Ylva Storhaug-Paalgard øver seg til sending.


Gutta på regi har hendene fulle med å få kontroll på hva som skal komme når.

 
Mye teknikk
Det vil også bli muligheter for å kommunisere med studio hvis du har spørsmål eller hilsener til noen av oss på skolen. Et spesialteam er satt på saken og vil lose de som følger sendingen via sosiale medier.
Mye flikkflakk
Det er enormt mange småting som må på plass før vi roper» Stille rundt» og setter på rødlyset. Og Mediaelevene har øvd, planlagt for at dette skal bli så bra som mulig.
Vi sender fra skolens nyopprettede TV-studio og det vil bli en fem-kameraproduksjon denne dagen. Det er egentlig bare en ting å gjøre… Ønske Mediaelevene lykke til..Oppdateringer kommer senere, og følg med på sosiale medier..
Under sendingen vil skolens radiostudio bli besøkt av det utegående kamerateamet vårt.