Det er ikke hver dag vi har politikere på besøk hos oss, men i dag var dagen!

Fylkestingspolitikker Erik Unaas, Sarpsborgs nye ordfører Magnus Arnesen, og nestleder i idrettskretsen Emilie Zachariassen var det storfine besøket vi fikk til skolen vår i dag.

Alle linjene har ansvar for hver sin festmiddag gjennom året. Denne gangen var det Medieproduksjon sin tur. Grunnen til festmiddag? Jo, vi feirer at høsten har kommet! Vi tenkte at det kunne være en hyggelig anledning å be noen politikere når det er litt ekstra god stemning til middagen. De takket ja, og vi ville gjerne vise frem skolen vår som vi er så stolte av.

Det var liv på alle linjerom, og våre besøkende fikk faglige utfordringer. Det var intervju i radiostudio, sending fra TV-studio, fotoshoot i fotostudio, redigering av film og Erik Unaas fikk sin egen japanske chibi laget av Dina på Grafisk design.

Vi ønsker at de som er med å leder i vårt distrikt kjenner til at vi er en viktig utdanningsinstitusjon i Sarpsborg og Østfold. Erik Unaas kunne fortelle at han som sitter på Fylkestinget er stolt medeier av skolen og har selv en bakgrunn innen sportsjournalistikk. Derfor ble han raskt utfordret i å stille opp i både radiostudio og TV-studio.

Hvert år fylles vår skole opp med elever fra hele landet, og med dette besøket er vi med på å bevisstgjøre våre politikkere på nettopp dette. Med så mye ungdom fra ulike steder i landet, er vi også med på å sette vårt distrikt på kartet. Det tenker vi er en bra ting.

Det er noen spreke politikere som dukket opp hos oss i dag – vi syntes det var veldig hyggelig, og vi håper de kommer snart igjen!

Fra venstre: Erik Unaas, Magnus Arnesen, Emile Zachariassen, rektor Lene Dyrkorn