Hvert år drar fotolinja til Oslo for å leke seg med streetphoto og besøke Bilder Nordic Photography School. Dette er to veldig hyggelige og inspirerende punkter på programmet og gir oss alle en ekstra boost i vintermørket.

Oslo i solnedgang av Nathan Fristad

Streetphoto
Å gjøre streetphoto er et tveegget sverd. På en side er det enkelt, men på den andre siden krever det innsats og øvelse for å bli god på det. Men først og fremst er det veldig, veldig gøy når man bare har knekt bort redselen for å bare gi jernet.
Årets elever hadde tydeligvis knekt både koden og redselen bort, for de gikk på uten reservasjon og tilbakeholdenhet. Det ble en mengde meget gode bilder som vi er veldig stolte av.
Mann i gata av Lars Eckhoff Raahauge

Bilder Nordic
Fotolinja på Skjeberg Folkehøyskole har en samarbeidsavtale med Bilder Nordic. Det betyr bl a at vi drar på besøk til dem og får se hva de gjør, bli inspirerte og få oppleve hva som kreves for å gå på en proff fotoskole. Den alltid inspirerende Bjørn Opsahl gjorde besøket til en fest og viste elevene hvilke muligheter som ligger og venter på dem der. På vårparten kommer Bilder Nordic på besøk til oss for å ha veiledning med de elevene som ønsker det. Det er alltid stas for elevene på fotolinja.
Hund med frisbee av Siri Holst Sverresvold

Vi avsluttet dagen i Oslo med middag på Døgnvill og fikk oss noen helt fantastiske burgere. Og vegetarianeren var fornøyd med å få en fantastisk burger uten noe Dagros. Det var en så vellykket dag at vi straks begynte å tenke på at vi hadde lyst til å dra på enda en tur. Da står Göteborg på planen. Der har vi ikke vært før så det blir spennende. Dette lover godt for våre to uker i New York til våren.
Sterkt bilde fra Synne Ekeberg Simensen

Takk for turen, folkens!
 
Du finner fotolinja sin Instagram HER!