Programmet her i New York ruller og går. Vi har fått det til i år. Hvem kan spørre om mer enn syngende elever? Tenk en flokk med syngende fotoelever? Slikt skjer jo ikke. Ikke egentlig. Men så gjør det det likevel. Her i New York.
New York er spennende.
Vi har hatt noen dager med tett program. Vi har vært på besøk hos fotogallerier og sett verdenskjent fotokunst, vi har vært oppe i Rockefeller bygningen og sett solnedgangen kaste et romantisk og vakkert skjær over byen. Det er en flott opplevelse å se Empire State Building og resten av Manhattan i rosa solnedgangsglød.

Solnedgang på Manhattan

Sjømannskirken var igjen en stor opplevelse.
Det var utrolig fint å få komme til dem og hilse på de vi har snakket med på mail og støttet med kalendersalg. I tillegg til å få en hyggelig presentasjon av sjømannskirken så fikk vi også god mat og en strålende presentasjon av VGs fotograf her i New York, Thomas Nilsson. Her fikk vi se bilder fra både 9/11, hurricane Kathrina og ikke minst amerikansk valgkamp. Dette var bilder som virkelig gjorde inntrykk på oss.
VGs fotograf Thomas Nilsson holder foredrag for oss på Sjømannskirken

 
Broadwaymusikal.
På kvelden i går ble det Broadwaymusikal for elevene på Foto. Vi hadde valgt Kinky Boots, og det var en både festlig og fin forestilling. Veldig mye bra musikk og flinke skuespillere gjorde denne forestillingen til en hit hos fotoelevene og en musikalskeptisk hovedlærer. Anbefales alle som har lyst til å se en feelgood forestilling med høy kosefaktor.
Fotomulighet for Thomas på Kinky Boots

Inne og utevær.
På denne turen har ikke værgudene bare vært på vår side. I dag blir det derfor endring i planen siden at det skal være en veldig våt dag i dag med mye regn. Vi skulle egentlig på gatekunstvandring, men velger oss en inneaktivitet i stedet, så da blir det besøk til American Museum of Natural History.
Fra sommerfuglkonservatoriet i New York.

Ikke glem å følge oss på Instagram og Facebook for mer bilder.