Ønsker du å ta steget videre innen musikkproduksjon? Vi hjelper deg med å utvikle deg som artist, bli en bedre musiker og ikke minst en bedre musikkprodusent!

Gjør dette til beste år!

Dette er året du virkelig får muligheten til å videreutvikle deg som artist, musiker og musikkprodusent.
Elevene møtes i slutten av august og vi rister dere sammen øyeblikkelig:)  Vår første store konsert er allerede i slutten av september. 

Mange av elevene jobber med DJ-ing

Og alle er med – som musikere, musikkprodusenter, DJ’s, lyd- og lys-teknikere eller scenearbeidere. Du trenger altså ikke spille et instrument – det viktigste er at du er musikkinteressert, har motivasjon og lyst til å jobbe med musikk!

Ta steget videre!

Hvert år møtes rundt 20 elever hos oss på linjen Musikkproduksjon. De har masse til felles –
De har mekket låter på jente- eller gutterommet, øvd i en fuktig kjeller med noen kompiser, sunget eller vært DJ på en skoleavslutning eller to.

Hos oss får du hjelp til å ta steget videre. Lærerne har jobbet med mange av de aller beste artistene og musikerne i Norge og vil hjelpe nettopp deg med å utvikle ferdighetene du trenger for å komme deg videre.

Å spille konserter er en del av hverdagen

«Alle er her for å lage musikk, og jeg lærte så mye at jeg ikke kan nevne en ting. Jeg kunne aldri tilegnet meg så mye kunnskap på egenhånd som jeg lærte dette året»
Carl L. Reppesgård – tidligere elev

Bli med å lage konserter

Å spille konserter en del av hverdagen på linjen. Som elev er du med på å sette opp konserter på skolen og de største scenene i Østfold. Du får muligheten til å gjøre cover-låter og ikke minst dine egne sanger.

Vi rigger og kjører lyd og lys på konsertene selv. Her fra en av konsertene i høst

Du får mye tid til studiojobbing

Skolehverdagen går ut på å lage musikk, spille og fremføre musikk, være DJ , jobbe som produsent og musiker i studioene våre. Her underviser vi i FL StudioAbleton Live og Logic Pro og Pro Tools. I studioene finner du det beste utstyret – også analoge kompressorer, eq-er og pre-amper.

Du får mye tid til å produsere sangene dine i lydstudioene våre
I studioene finner du masse fett utstyr bl a dette Fender Rhodes el pianoet i Studio 2

Samarbeid

Musikkproduksjon. samarbeider med mange av de andre linjene på skolen. Vi har prosjekter med Filmproduksjon, Grafisk Design og ikke minst Fotolinja. Her har du mange muligheten til å jobbe med uttrykket ditt som artist.

Ingen vanlige skole

Skoleåret hos oss handler om å lage sanger, skape beats, spille sammen og ha det gøy på øvingsrom, scener og i studioene. Gjennom dette året har vi stort fokus på låtskriving, musikkteori, live-lyd og i studioene fokuserer vi på innspillingsteknikker, miksing og ikke minst opplæring i mastering!

Hovedlærer Mikkel Schille har jobbet som masteringtekniker i over 30 år

Faglærer Simen Skrebergene har masse erfaring som musiker bl a på NRKs Stjernekamp

Studieturen går til Japan

Et av høydepunktene i løpet av et folkehøyskoleår, er utvilsomt studieturen. På disse turene vil elevene få nye impulser, lære om fremmede kulturer og ikke minst få mange spennende matopplevelser.

Japan har utrolig mye spennende å by på

Tokyo

I år reiser vi til «The Land Of The Rising Sun» 17 april og første stopp er Tokyo. Her skal vi være i fem dager. Denne metropolen med nærmere 40 millioner mennesker tilbyr et hav av muligheter.

Vi skal oppleve det kjente Shibuya distriktet, komme oss opp i Tokyo Skytree, besøke Sensoji og Meiji-Jingu tempelene og prøve å få med oss mye av det denne spennende metropolen har å by på.

Kyoto

Ferden går deretter videre til den tidligere hovedstaden, Kyoto. I Japan forflytter vi oss med Shinkansen – det kjente høyhastighetstoget som kjører i hastigheter over 300km/t.

Hiroshima

Siste stopp på turen blir et besøk i Hiroshima. Byen er kjent over hele verden som den første byen som ble utsatt for kjernefysisk krigføring – 6 august 1945.

Her skal vil besøke fredsminneparken og den kjente atombombekuppelen, som du ser på bildet over. Vi har brettet fredstraner på skolen i løpet av året og disse skal overleveres under besøket i Hiroshima.

Søk nå!

Musikkproduksjon er en av linjene som som fylles raskest opp. Derfor lønner det seg å være tidlig ute for å søke plass. Ikke la det bli med tanken – vi kan garantere deg at du ikke vil angre.
Et år hos oss på musikkproduksjon kan endre livet ditt for alltid!

GODE GRUNNER TIL AT DU BØR SØKE  –
  • Musikkproduksjon sammen med likesinnede er spennende og lærerikt
  • Meget kompetente lærere og moderne utstyr
  • Skolen ligger i hjertet av Østfold – nær tre store byer
  • En annerledes skolehverdag der du møter nye folk
  • Maten vår er i toppklasse – laget med et smil
  • Få mange nye venner og knytt verdifulle kontakter for livet

Vi har fortsatt noen ledige plasser tilgjengelige – søk her