Drømmer du om å utvikle deg som artist, bli en bedre musikkprodusent eller band-musiker?
Da er Musikkproduksjon på Skjeberg Folkehøyskole stedet for deg.
Skolen ligger i hjertet av Østfold med flott beliggenhet – nær tre store byer og skjærgården er et steinkast unna.

Ta steget videre!

Hvert år møtes rundt 20 elever hos oss på linjen Musikkproduksjon. De har masse til felles –
De har mekket låter på jente- eller gutterommet, øvd i en fuktig kjeller med noen kompiser, sunget eller vært DJ på en skoleavslutning eller to.
Hos oss får du hjelp til å ta steget videre. Lærerne har jobbet med mange kjente artister og band og de vil hjelpe nettopp deg med å utvikle ferdighetene du trenger for å komme deg videre.

Elevene på Musikkproduksjon hylles etter konsert i Fredrikstad

Heftig skolehverdag

Skolehverdagen går ut på å lage musikk, spille og fremføre musikk, være DJ (vi har samme DJ-utstyret som Kygo og de andre store bruker), jobbe som produsent og musiker i studioene med FL StudioAbleton Live og Pro Tools.
Vi holder konserter på flere store konsertscener i Østfold, drar på skoleturné, reiser på studietur til musikkmetropolen Berlin og vi besøker verdens største musikkmesse i Frankfurt. På høsten reiser hele skolen til den eksotiske europabyen Barcelona, som ligger ved den vakre Middelhavskysten.
Bli med oss på sykkeltur gjennom Berlin –

MUSIKKTEORI

Du får hjelp med låtskrivingarrangering og du kan være med på jamsessions og få innblikk i improvisering. Du får opplæring i edm, rock, pop, jazz og akustisk musikk og de ulike musikk-seminarene vil du garantert ha nytte av.

Sammen blir vi bedre!

Dette året vil alt handle om det å lage sanger sammen, utvikle beats, spille sammen på øvingsrom, scener og i studio. Du vil lære å komponere, arrangere og ikke minst improvisere.
Vi lager sanger, går i studio, gjør opptak, mikser, mastrer og følger veien frem til låten din ligger på Spotify, iTunes, Tidal og Soundcloud. Skjeberg Folkehøyskole har også en linje som heter Filmproduksjon. Drømmer du om å komponere filmmusikk, har du mange muligheter her.
Mest av alt skal vi ha det gøy, holde konserter, reise på turné og ha lange kvelder i musikkstudioene.
Her kan du se så kjekt vi har det på turné –

Gjør 2019 til ditt beste år!

Dette er året du virkelig får prøvd deg som musiker. Med alt det innebærer.
Elevene møtes i slutten av august og vi rister dere sammen øyeblikkelig:)  Vår første store konsert kjører vi allerede i slutten av september. Og alle er med – som musikere, DJ’s, lyd- og lys-teknikere eller scenearbeidere. Du trenger altså ikke spille et instrument – det viktigste er at du er musikkinteressert og har motivasjon.

Søk NÅ!

Musikkproduksjon er en av linjene som som fylles raskest opp. Derfor lønner det seg å være tidlig ute for å søke plass. Ikke la det bli med tanken – vi kan garantere deg at du ikke vil angre.
Et år hos oss på musikkproduksjon kan endre livet ditt for alltid!
 

Flere gode grunner til at du bør søke –
  • Musikkproduksjon med likesinnede er spennende 
  • Meget kompetente lærere og moderne utstyr
  • Skolen ligger i hjertet av Østfold – nær tre store byer
  • En annerledes skolehverdag der du møter nye folk
  • Maten vår er i toppklasse – laget med et smil
  • Få mange nye venner og knytt verdifulle kontakter for livet