Så var dagen kommet… Elevene er ferdig med skoleåret og reiser videre i livene sine. På skolen er det tomme elevrom, ingen elever i spisesal eller TV-stue, og ingen elever å se i korridorene. Men igjen sitter minner man tar med seg resten av livet.
Et innholdsrikt år er slutt, og de to siste dagene har handlet om nettopp det. Nå er det over, vi skal hvert til vårt, og fortsette på nye eventyr. Samtidig er det vemodig at dette måtte ta slutt. Noen synes det er helt greit å være ferdig – de har planene klare for hva de skal. Andre skulle ønske dette varte evig og noen skulle bare hatt noen uker til.
Fredagskvelden var det en egen avslutning for elevene. Her var det taler og underholdning fra elevene, og en rekke priser som ble overrukket. Oppmerksomhet fra konkurranser, lite fravær, flaskepant og ulike råd og utvalg elvene har vært en del av.

Et nydelig koldtbord ble servert fredagskveld

Elevene klagde ikke på maten – og det ble gått flere runder for å forsyne seg

Alltid blide folk på kjøkkenet – her er Gro med det alltid flotte smilet

Elevene holdt taler til de ansatte – både med alvor og humor. Her er elevrådsleder Sjur med sin tale.

Eline og Arnold underholdt med sang.

I dag var dagen elevene reiste. En høytidelig seremoni ble holdt fra scenen der musikkelevene spilte, vi fikk danseshow, rektor oppsummerte året og ga forhåpentligvis noen råd på veien, elevene fikk vitnemål og en nydelig versjon av «til ungdommen» ble sunget som en appell til elevene på veien videre i livet.
Mange tårevåte farvel ble tatt, både fra elever og ansatte. Det gjør inntrykk å være så tett på hverandre og knytte sterke bånd gjennom et skoleår.
Vi håper og tror elevene reiser med en god porsjon mer erfaring, læring, opplevelser, minner og venner for livet.
Elevkullet 2016/2017 i all sin prakt.

En fantastisk musikalsk opplevelse, der samspill mellom syv musikere rørte en fullsatt sal.

Danseshow fra Lars Magnus – utfordringer tas på strak arm!

Alle elevene har fått vitnemål og vi avsluttet med en appell til ungdommen om å dyrke det gode gjennom sang fra Trine, med Jon på gitar.