Mandag ble redaksjonen satt. Karoline Andreassen ble valgt til redaktør og Andreas Berge til vaktsjef.

– Godt med variasjon
Som redaktør må Karoline og Andreas ha oversikt over hva alle skriver om, og de må lese korrektur.

– Det er litt rart å skulle rette på alle andre, og jeg føler jeg må være litt forsiktig så ikke noen føler seg helt slakta, forteller Karoline og legger til:

– Også har jo alle sin egen stil og måte og skrive på, og det er litt vanskelig å være objektiv og ikke bare tenke på hvordan jeg ville gjort det selv.

Jobben som redaktør synes hun er spennende, og foreløpig sier hun at hun har alt under kontroll, selv om det er litt uvant å skulle være «sjef» over de andre i på fagfeltet. Men hun tror nok ting blir litt mer hektisk når siste deadline nærmer seg.

– Når vi skal begynne å brekke sider, blir det nok en god del mer stress tenker jeg. Men samtidig er det jo godt å få litt variasjon her også.

Spennende og nyttig
Jobben med å lage sidene i avisa har Steffen Eivik og Morten Ask tatt på seg. Deres oppgave er å bruke programmet Quark Xpress til å sette sammen bilde og tekst, slik at sidene blir som i en vanlig avis. De har begge også skrevet hver sin sak til weekendavisa, så de har hatt nok å drive med den siste uka.

– Jeg tviler på at vi blir ferdige før søndag kveld. Det tar jo litt tid å skulle få til plassering på alle bilder og sånn, sier Morten. Han meldte seg som brekker fordi han synes det er spennende å prøve forskjellige sider av en avisproduksjon.

– Også kan det jo være nyttig og kunne bruke Quark til senere, legger Steffen til.
Så blir det spennende å se om SPORT rekker deadline – følg med..