Elevene ved Sportsjournalistikk og idrett var storfornøyde med fotballturen til London i november. De var ikke bare fotballturister og så Premier Leage-kamper og besøkte stadioner, men jobbet også som journalister. I forkant av turen delte vi opp i to redaksjoner -en avisredaksjon og en tv-redaksjon.

Avisredaksjonen: Her sitter elevene på avis og skriver etter hjemkomst fra London. Fra venstre Erlend Magnus Haga, Mats-Andrè Stenberg, Øyvind Ludvigsen, Benjamin Rype Guldbrandsen (redaktør), Mona Bromander (lærer) og Jørgen Dommersnes.

Redaktør for avisa var Benjamin Rype-Gubrandsen, og redaktører for tv-sendinga var Sindre Håvik og Audun Frantzen. Programleder for tv-sendinga var Fredrik Gjeldaker. De andre elevene jobbet henholdsvis som reportere, journalister og fotografer. Tv-sendingen var også et samarbeid med linjen Filmproduksjon – de stilte opp med proft tv-utstyr og elever som avviklet selve sendingen. Her var Lea Skrede, Marius Meyer og Aleksander Fredheim kamerafolk, mens Henrik Hagen og Ammar Hansen var redigerere.
Under sending: Henrik Hagen på Film har fullt fokus på redigeringsrommet under Sport sin tv-sending fra London.

Se Sportsjournalistikk og idrett sin fotballsendingen fra London:

Under er hele avisa som Sportelevene skrev som e-avis!