Da er Ufestivalen i Fredrikstad ferdig for denne gang. Med et tettpakket program gjennom fem dager har Radio og multimedia hatt nok av utfordringer å boltre seg i. Det har vært mange opplevelser for oss å fordøye.
Liv og røre
Vi var på plass i Lykkebergparken andre dag av festivalen. Denne dagen brukte vi på å bygge opp det mobile radiostudioet vårt. Teltet ble fort proppet av mennesker, og festivallivet var i gang for fullt. Første utfordring var å planlegge en sending på en halvtime uten noe spesielt å gå ut ifra. Sendingen var spekket av intervjuer av forskjellige publikummere, artister og bidragsytere til festivalen.
Sara&Arash var artistene som hadde åpningsshow alle dagene utenom lørdagen. De skapte liv og røre på scenen i Lykkebergparken, og lot den yngre garde få oppleve ordentlig festivalstemning med dans og sang. Senere på dagen fikk vi se fotoprosjektet Sportsjournalistikk og idrett har jobbet med fra Zambia.
Festivalliv
Ny dag og nok en sending i Lykkebergparken. I studio fikk vi besøk av elever fra media og kommunikasjon ved Glemmen videregående skole som deltok på Glemmy Awards for å kjempe om gjeve titler blant hverandre. Vi spilte digg musikk og stemningen i teltet var på topp.
Hør podkast fra festivalen her..!
 
Et vellykket samarbeid
Heldige som vi var fikk vi også oppleve en bit av Østfold dansekompani som vi på Skjeberg Folkehøyskole har hatt et stort og flott samarbeid sammen med i flere uker. Musikk og musikkproduksjon, Film og filmproduksjon og Grafisk Design er blant de som har jobbet tett med jentene for å få til animasjonsfilmen «Veggen», som ble vist fram på fredagen for publikum.
Radio Skjebergs sjelevenn
Den siste dagen av Ufest var lørdag 22.4 og det var da det ble ordentlig liv i parken. Headlinerne denne dagen var store navn som Jesper Jenset og Julie Bergan. Likevel var det en litt mindre kjent artist ved navn Thosebricks som kapret hjertet til Radio Skjeberg. Tony Alexander Skjevik aka Thosebricks var med i studio lenge og pratet ut om alt og ingenting.
10/10
Skjeberg Folkehøyskole avsluttet hele festivalen på lørdag med søppelrydding, noe som ikke var så populært blant elevene, men vi gjennomførte med glans. For å få oppsummert Ufestivalen var den helt MAGISK. Både elever og lærere på Skjeberg Folkehøgskole, artister og publikum koste seg. Selv om det blåste de fleste dagene, sto det absolutt ikke på stemningen.