Hedda er tidligere elev ved Skjeberg Folkehøyskole. Hun gikk på grafisk design og sier selv at hun syns året var veldig spennende og lærte mye nytt, som hun fortsatt har brukt for i dag. 
Noe av det som er viktig på alle våre linjer er at det er det vi kaller «bransjerelevant». Du skal ha nytte av året på Skjeberg. Det vi gjør på skolen, skal du kunne kjenne igjen i «det virkelige livet». «Vi ble utfordret på å lage logoer og plakater til små bedrifter i nærområdet, det syns jeg var veldig spennende» sier Hedda.

Hedda i all sin prakt – årets årbokfoto.

Ved oppstart av året får også alle elevene lage sitt eget veggmaleri – fra ide til resultat. Rundt omkring på skolen, for det meste i den etasjen linjen holder til, er det flotte malerier laget av elevene. Det gir en fantastisk folkehøyskole-stemning og ta seg en vandretur og se alle elevarbeider.

Hedda sitt veggmaleri, som det ble jobbet dag og natt med.

I forbindelse med Halloween er vi selvfølgelig aktive, både fra personalets side og fra elevrådet. Det blir alltid godt tatt i mot av elevene, og det er som mye annet; det blir det du gjør det til. Hedda var en av de som sminket seg til det ugjenkjennelige, og valgte å forevige det i skolens fotostudio.

Hedda gikk «all-in» på Haloween, og sminket seg til det ugjenkjennelige – og skumleste skjelettet som har vært på Skjeberg.

Denne kreative og arbeidssomme unge damen gikk videre med grafisk design etter året på Skjeberg. «Jeg gikk videre på universitetet i Sør-Øst Norge, og fikk brukt det jeg hadde lært på studie. Noen år jobbet jeg som freelance grafisk designer, og jobbet mest med plakater. Nå jobber jeg som miljøarbeider og tegnelærer på et aktivitetstilbud i Frelsesarmeens rusomsorg».

Et av Hedda sine arbeider.