Vi ønsker å invitere deg til åpen dag på Skjeberg Folkehøyskole 27.januar. Går sønnen, datteren, nevøen, barnebarnet ditt på Skjeberg Folkehøyskole? Kom innom denne dagen og se hvordan det er på skolen og hva vi har gjort så langt i året. Har du søkt om skoleplass, eller har lyst til å søke, og er nysgjerrig på hvordan det er hos oss? Har du venner som går her? Kom da vel! 
Elevene vil fortelle og vise frem noe av det vi har gjort så langt i året. Ansatte er tilstede for å svare på spørsmål og slå av en prat. Om det er noe du ønsker å se, eller om det er en spesiell linje som interesserer deg, kan du få innsyn i elevenes hverdag og hvordan det er hos oss. Du får også være med på en økt med en eller flere linjer om du har lyst.
Det er oppstart i skolens spisesal lørdag 27. januar kl. 14.00. Her vil linjene vise og fortelle litt om hva de har jobbet med så langt i året.
Deretter er skolens linjerom være åpne utover dagen og du kan være med på aktivitetene vi tilbyr, ta en titt, prate med en elev eller lærer og stille de spørsmål du måtte ønske. Dette skjer fra 1500-1600.
Vi runder av Åpen dag ca 16.00.
Kaffe og kaker serveres hele dagen!  
På linjene kan du treffe oss, og prøve ut litt fra de ulike fagene:
Foto – bli fotografert i fotostudio (alene, med familie eller en venn). Elevene forteller om arbeidet rundt fotoutstillingen som står i Fredrikstad.
Musikkproduksjon – jam med musikkelever
Radio, Podcast og Web TV – direktesending fra studio, send en hilsen og ønsk en låt
Grafisk design – stensil workshop på graffitivegg
Filmproduksjon – bli med og lag en animasjonsfilm
Sportsjournalistikk og idrett – bli med elevene på en økt med soft tennis og fotball i gymsalen

Bli fotografert i et profesjonelt fotostudio sammen med familien

Bli med live på radio – du kan sende en hilsen og ønske deg en låt.


Besøk oss gjerne i forkant på vår facebookside eller hjemmeside www.skjeberg.fhs.no.
Dersom du har noen spørsmål må du gjerne kontakte oss på telefon 69 11 75 60 eller på e-post skjeberg.fhs@ostfoldfk.no