Liv Solveig er vår nye miljøveileder, og vi ønsker henne hjerteligst velkommen!
På Skjeberg Folkehøyskole skal vi tilrettelegge for at elevene har det bra – i alle ledd i sin skolehverdag. Vi er stolte av å få med oss Liv Solveig på laget for å gjøre elevenes skoleår til det året de aldri vil glemme.
Dama som i dag startet i ny jobb hos oss, som miljøveileder, har mange interesser. For å nevne noe liker hun å bake, ta bilder, interiør og å trene. Hun har mange strenger å spille på, og er veldig glad i folk.
Av utdanning er hun sosionom, og har jobbet som ruskonsulent i Halden kommune de siste årene. Hun omtaler seg selv som hissig og utålmodig – vi gleder oss til å se hvordan disse egenskapene vises på skolen!
Hun er ny i jobben som miljøveileder, og hun gleder seg veldig til å være en del av teamet på Skjeberg Folkehøyskole. Spesielt ser hun frem til å være en del av elevenes liv og bli med dem på deres opp- og nedturer i løpet av skoleåret. Noe av Liv Solveig sine hovedoppgaver handler om å se elevene, bidra til at de har noen å prate med dersom de trenger det, støtte elever i ulike utfordringer og skape et godt og trygt miljø for elevene. Dette gjelder både på internatet, i undervisning og på fritiden.
Vi som jobber på Skjeberg Folkehøyskole gleder oss stort over å få en ny kollega og ser frem til å oppleve hvordan Liv Solveig vil være med å påvirke skolemiljøet.