Thomas Lilleby er vår nye hovedlærer på linjen Sportsjournalistikk og idrett. Han har jobbet som sportsjournalist i Halden Arbeiderblad, og er lidenskapelig opptatt av fotball generelt og idrett generelt. 
Var nye hovedlærer ønskes hjertelig velkommen, og elevene på linjen Sportsjournalistikk og idrett kommer til å bli kjent med en lærer som har et stort hjerte for både fag og mennesker. Thomas kjenner litt til Skjeberg Folkehøyskole fra før. Han har vært vikar på linjen tidligere og vært med på skolens reise til Zambia flere ganger tidligere. Noen mener at han har en svakhet, og det er at han er «ihugga» Liverpool supporter. Andre på sin side mener at det er hans største styrke. De lærde får strides – og krangle om mål, spillere og dommersituasjoner.
Hans interesse for sportsjournalistikk er stor, og han kjenner bransjen godt. Han vet hvilket tempo dagens journalister jobber i, og noe av hans mål er at elevene skal få smake litt på den spennende og varierte hverdagen man kan ha som sportsjournalist. Han ønsker at elevene får smake på ulike sider av bransjen – alt fra å lage video, til å holde sportssending med flerkameraproduksjon, lage avis og være på radio. Elevene får reise på kamper (fotball, ishockey, håndball osv.) og blir akkreditert som journalister – Thomas ser frem til å gi elevene disse utfordringene og veilede dem gjennom alle prosjektene de skal gjennom.
I god kombinasjon med det journalistiske, får elevene bryne seg på ulike idretter, foto og programvare. Med seg på laget har Thomas idrettslærer og assisterende rektor, Sveinung Finden, fotolærer Mikkel Schille og IT-lærer Snorre Walter.
Vi vet at elevene på skolen kommer til å få mange hyggelige stunder sammen med Thomas – både på kvelder, helger, seminarer og under valgfag han skal ha. Han er en stor strategispiller – tør du utfordre han på Risk??
Vi gleder oss over vår nye kollega, og ønsker Thomas hjertelig velkommen.
 

Her er et bilde fra Thomas sammen med elever i Zambia 2017. Det kom en herlig regnskur – Thomas virker lettere sjokkert.