Velkommen til Skjeberg Challenge årets hinderløp for barn

Endelig kan vi invitere til hinderløpsfest igjen! Den 11. september inviterer vi til Skjeberg Challenge, et hinderløp for ALLE barn på lag i alderen 5-12 år. 

Driver du med fotball, håndball, går på turn, er i speideren, 4H, synger i kor eller spiller i korps? Dette hinderløpet er for ALLE barn! Det er kun for å ha det gøy! Meld på et lag, møt opp, løp sammen og løs hindrene og kom i mål med en kjempeopplevelse i erfaringsbanken. 

Vi håper dere vil være med oss, med ett eller flere lag og dele bevegelsesglede sammen med oss.  Det vil være ansiktsmaling for barna, harer og sprell i løypen og hindervakter som hjelper til og heier gjennom hele løypen.

Det er ikke tidtaking  – og alle får medalje.

Tittelen for dette arrangementet er «sammen for Ukraina». Alle inntekter fra påmelding, kiosk og salg av vennskapsbånd går uavkortet til Flyktninghjelpen og deres arbeid i Ukraina. 

 Det blir appeller og musikkinnslag. Kiosk med salg av mat og kaker, og salg av vennskapsbånd som elevene ved Skjeberg Folkehøyskole har laget.  

 Dere kan være mange på lag (maks 10), men vi anbefaler 4 pr lag. Det er bare å melde på flere lag (for eksempel et håndballag kan fint melde på 2-4 lag). En anbefaling er at en voksen er med laget rundt i løypen (til de minste barna), men det vil være vakter som passer på at barna kommer seg trygt gjennom løpet.  

Startavgift: 250kr pr lag – betales ved innsjekk 11.september. 

Program 

1100-1200 innsjekk ved hovedinngangen til Skjeberg Folkehøyskole 

1200-1230 velkommen og felles oppvarming 

1230-1330 start puljevis (følg med på ditt startnummer og din tid som du får ved påmelding) 

1430-1500 målgang og alle får medalje når de kommer i mål   

 

Kiosken er åpen til 16.00 

 

Meld på ditt lag her