Radio Skjeberg er i utgangspunktet en øvingsradio for de elevene på Skjeberg Folkehøyskole som er interessert i å lære seg mer om å produsere og lage sine egne radiosendinger.
Valgfaget Studentradio har i de foregående ukene etter skolestart ligget i hard-trening for å være klare til oppstart av regulære mandagssendinger fra skolens studio. Høstens radioentusiaster består av ni elever  fra forskjellige linjer med felles interesse for radio og de har møttes jevnlig for å trene praktisk i studio samt hanke inn egenproduserte innslag.
Sesongstart på eteren
Sist mandag, 14.30 – ble det foretatt snorklipping i studio for å markere radiosesongen for åpnet og det var Rektor, Sveinung Finden som fikk æren av å klippe .
For Skjeberg Folkehøyskole er det viktig at Radios Skjeberg er på luften og forhåpentligvis  vil denne radiohøsten bli preget av ivrige elever som sender både natt og dag. Det gjenstår kun å gratulere med nyåpning og ønske gamle og nye lyttere velkommen tilbake. Tune in!
I løpet av premieresendingen hadde vi flere gjester, deriblant musikkelev Ole Magne Hansen som spilte og sang. Klikk deg inn for å se et klipp fra dette under.
Live musikk i studio