I helgen var det vennehelg på Skjeberg Folkehøyskole. Elevene som går her i år inviterte venner og familie for å være med oss og se hva elevene driver med på skolen. Alle som har søkt på Skjeberg Folkehøyskole for kommende år, kunne tenke seg å søke eller er nysgjerrige på folkehøyskole, ble også inviterte til denne dagen. Vennehelgen ble åpent lørdag klokken 14.00 med en presentasjon av skolen, en gjennomgang av noe av det elevene har gjort så langt i året og hva som kommer.
Alle linjene hadde presentasjoner av sine fagområder. Her ble det fortalt om hva vi driver med, hvilke muligheter som fins, hva vi har gjort, turer vi har vært på og hva vi ser frem i mot. Endel elevarbeider ble også vist og det er imponerende hva elevene har fått til og hvilke muligheter som fins på Skjeberg Folkehøyskole. Som fotoelev Thomas sa under sin presentasjon; «det er kun kreativiteten din som setter en stopper for hva du kan gjøre og utvikle i løpet av et år på Skjeberg». For elever og ansatte ble det et hyggelig tilbakeblikk på det første halvåret – og vi fikk en påminning om alt vi har vært gjennom, alt vi har lært og det er mye å se frem i mot.
Etter presentasjonene inviterte vi til workshops på alle fagfelt. Her kunne man være med på direkte radio fra Radio Skjeberg, lage stensil på graffittivegg, green screen med film, bli fotografert i fotostudio, spille fotball i gymsalen, workshop samtale med frivillig arbeid og mental styrke og jamme med musikkelevene.
En vellykket helg med mange besøkende er konklusjonen, og lørdagkveld var det spill, sosial hygge og vafler.
Tusen takk til alle som tok turen innom oss i helgen!
 

Vennehelgen er godt besøkt, og fremst i bilde sitter årets elever.

Alle linjene presenterte hva de holdt på med – høydepunkter og hva de ser frem i mot.

Thomas på foto vet å posere for kameraet – det tok han seg tid til før han startet sin presentasjon.

Grafisk design inviterte til å kunne lage stensil på graffittivegg.

Radio og multimedia inviterte besøkende til å komme live på radio der de kunne sende en hilsen og ønske seg en låt. På bildet ser du at studioet er rigget for direktesending fra Spelemann også.

Musikkelevene inviterte til jamming.

Damene på kjøkkenet serverte friskt frukt og nybakte kaker.

 
Hyggelig å få besøk av bestevenninen sin og kunne bli fotografert sammen i studio

Bestekompiser i studio – begge går på folkehøyskole, en på Skjeberg Folkehøyskole og en på Rønningen folkehøyskole

Far og datter på besøk. De var nysgjerrige på skolen da hun har søkt på skolen til høsten