For en dag, for en uke det har vært. Det har vært en virvelvind av opplevelser i det siste. Vi har hengt opp utstilling og vi er stolte, slitne og utrolig glade. Nå skal den henge i en uke i Fredrikstad kino, mens vi gjør andre ting.

Når man har utstilling må man jo servere snacks også.

Løfter i lag
Å henge opp en utstilling, gjøre klart til folk kommer, og dele de hyggelige opplevelsene med sine skolekamerater er stas. Vi løfter i lag og vi opplever det som større enn bare det vi selv har gjort. Alle 19 elever på Fotolinja har bidratt med sin bit av puslespillet. Nå er bildet helt, og det er fabelaktig.
Det kom masse folk til utstillingen og det er selvsagt kjempestas.

Takk!
Vi på fotolinja vil gjerne takke alle som kom til åpningen, til alle som sa noe hyggelig til oss i løpet av dagen, til alle som var med på å gjøre dette til en fin fellesopplevelse for hele skolen. En særlig takk går likevel til Elisabeth på kontoret, som denne uka nok ikke har vært så mye på kontoret som hun pleier. Hun har nemlig hjulpet oss masse. Det setter vi veldig pris på. Dere gjorde det til en dag vi ikke kommer til å glemme. Det var forøvrig ikke feil at vi gikk på Peppes etterpå og proppet oss med deilig pizza.

Åpen dag
Nå håper vi at mange av dere som kommer til «Åpen dag» enten på besøk eller for å sjekke ut skolen, tar dere turen til Fredrikstad for å se utstillingen. Det vil dere ikke angre på.
Og tenk.. neste gang vi stiller ut er i New York!
Følg oss på Instagram og Facebook!