Det var lite å si på innsatsen, når Skjeberg Folkehøyskole arrangerte volleyballturnering.
Det var mange som møtte opp til volleyballturnering i skolens gymsal den 11. desember. Det var ikke akkurat noen stor overraskelse ettersom volleyball er den definitivt mest populære idretten på skolen. Det arrangeres jevnlig volleyballøkter av elevene, da særlig med Ragnild Leivestad i spissen. Innsatsen og kvaliteten på spillet var på topp, og samtlige elever forlot gymsalen med et smil rundt munnen. Vinnerne var også så heldige å få tildelt bamsemums som premie, og Martin Havre, fra Sportsjournalistikk og idrett, hadde følgende å si om turneringen:

– Det var en vellykket turnering, med mye godt spill og stor stemning. Samtidig var jeg jo på vinnerlaget, og det skader jo heller ikke på humøret. Dette var kjempegøy, og jeg må bare si at laget fungerte veldig bra.

Cecilie Jensen, fra MUSIKK, som spiller sandvolleyball på fritiden, var også storfornøyd med turneringen.

– Det var selvfølgelig litt bittert å tape finalen, men ellers var det en kjempefin turnering. Jeg tror absolutt alle koste seg, og de som skal ha en stor takk for at denne turneringen ble gjennomført er Ragnhild Leivestad og Sveinung Finden, uten dem hadde det aldri blitt noen turnering.

Da er det bare å glede seg til neste turnering, som sikkert er like rundt hjørnet.

Hør reportasjen her..

Reportere er Morten Scheie og Peter Botheim.