Tradisjonen tro har også årets elever på musikkproduksjon laget sitt eget album. Albumet har fått det velklingende navnet – «Creation” – og blir lansert på ledende strømmetjenester 8 mai.

Musikkproduksjon 2023/2024

I år har vi hatt en utrolig fin gjeng på musikkproduksjon. Det har vært en fin blanding av utøvende musikere og musikkprodusenter. Nivået har vært veldig høyt. De har imponert oss fra vi møttes første gang i august i fjor. Gjennom året har de gjennomført flere fantastiske konserter som her fra St.Croix konserten i Fredrikstad i september!

Creation – årets album

Og nå er altså årets album klart. Album inneholder 17 egenproduserte låter. Elevene produserer all musikken selv, og i år har vi også mastret albumet selv her på skolen. Albumet inneholder mange ulike sjangere. EDM, pop, metal og hip-hop for å nevne noen.

Hjelp av graf-elev

På skolen har vi en egen linje for grafisk design og i år har vi fått hjelp av grafelev Mathias Bjørkås til å lage cover til albumet. Det har blitt utrolig fett!

Skjeberg-festivalen

Albumet blir i år sluppet 8 mai, dagen vi har vår egen festival her på skolen. Vi kaller den Skjeberg-festivalen og her viser linjene frem ting de har jobbet med gjennom året og opp mot årets skoleavslutning. Her fremfører musikkelevene flere av sangene fra albumet live.

Spotify, Tidal, Apple Music….

Creation kommer altså på de mest kjente strømmetjenestene 8 mai. Vi legger ut link denne dagen og gleder oss til release-konsert!

Japan neste stopp!

Etter en intens innspurt er musikkelevene nå klare for årets studietur. Den går til Japan og vi reiser allerede onsdag 17 april. Turen går først til Tokyo, hvor vi blir 5 dager før vi setter oss på Shinkansen – høyhastighetstoget som tar oss til Kyoto i godt over 300km/t.

Vi reiser også til Osaka og til Hiroshima for å besøke Hiroshima Peace Memorial Museum. Vi har med oss fredstraner som vi har laget i løpet av året som vi vil henge opp i fredsparken i Hiroshima.

Mange spennende opplevelser venter. Vi gleder oss!

Les mer om musikkproduksjon her

GODE GRUNNER TIL AT DU BØR SØKE  –
  • Musikkproduksjon sammen med likesinnede er spennende og lærerikt
  • Meget kompetente lærere og moderne utstyr
  • Skolen ligger i hjertet av Østfold – nær tre store byer
  • Bli med på en fantastisk studietur til Japan
  • En annerledes skolehverdag der du møter nye folk
  • Maten vår er god og ikke minst variert– tilpasset veganere og vegetarianere
  • Få mange nye venner og knytt verdifulle kontakter for livet

Musikkproduksjon Skjeberg Folkehøyskole