Noen tenker at det er for lenge å gå et helt år på folkehøyskole. Kanskje skal man i militæret, ønsker å jobbe litt før studier, reise litt før studier eller bare kjenner at du ikke har tid til et helt år. Derfor har vi halvtårskurs på alle våre linjer! Det vil si; ta bare et halvår, men får meg deg hva folkehøyskole er. Høst eller vår – det er opp til deg!

Det er en stor økning i antall elever som søker seg til å gå et halvt år i folkehøyskolen. Det er det vi kaller «halvtårskurs».

Grunnene til at flere ønsker seg halvtårskurs kan være mange. Noen skal i militæret rett over nyttår og vil bruke høsten til noe nyttig og lærerikt. Andre har lyst til å både jobbe litt og gå på folkehøyskole før man tar fatt på studier, men kjenner at det er for lang tid å både jobb et år og gå på folkehøyskole et år. Hos oss kan du kombinere det!

Vi er medieskolen som tilbyr mange ulike retninger innen kommunikasjon. Her er det gaming og spillkultur, grafisk design – japansk kultur, foto-fashion og kunst, Media – digital produksjon, Sportsjournalistikk og idrett, Filmproduksjon og Musikkproduksjon.

Her kan du lese om Mathea som tok et halvt år på folkehøyskole. Hun angrer ikke, og syntes det var en sorg å reise fra folkehøyskolen.

August startet på studier i Forsvaret, men oppdaget ganske fort at det ikke var riktig. Etter å ha jobbet noen uker ville han finne på noe annet for vårsemesteret. Halvtårskurs på folkehøgskole ble en perfekt løsning. Les mer om hans opplevelser her.

Dersom du synes det virker interessant med et halv år på folkehøyskole – ikke nøl! Søk, søk, søk! Det er en investering i livet.