I høst kom det en forespørsel fra NRK til Medialinja.. «Hei vi trenger noen som kan være statister i en episode av TV-serien Cammo 2 som skal vises våren 2024, har dere lyst og mulighet til å være med på dette?» Selvfølgelig kastet vi alt vi hadde i hendene og satte kursen for Oslo og en bestemt adresse et steinkast unna Marienlyst.

Vi ankom settet i god tid og fikk veldig tidlig beskjed om at her var det bare å skru på energinivået til max. Vi skulle nemlig figurere som en del av en engasjert gruppe som kom fra den smått legendariske organisasjonen: «Flat Earthers»

Ett opptak fra innspillingen vi var med på.

Mye energi
Oppdraget var å engasjere hovedpersonen Cammo idet hun passerte gruppa. Hun skulle da få utdelt et balltre og en isopor-jordklode noe som hun skulle denge løs på for å manifistere at jorda.. den er flat.
Det ble en dag med mye venting for å ta opp en spesifikk scene. Det er god erfaring for medieelevene å delta på slike oppdrag for å danne seg en egen oppfatning om hvordan man egentlig produserer TV og iscenensatt handling.

Se og lær
Både skuespillere og produksjonen og statister er da i samme «båt» og man får da mulighet til å bli kjent med andre folk og ikke minst knytte litt kontakter. Statisteri er en del av opplegget på Medialinja og er noe vi prioriterer. Det er både sosialt, hyggelig, spennende og ikke minst utrolig lærerikt. Som elev på Medialinja er dette noe du får mulighet til under året du går på Skjeberg.

Her kan dere se klippet som NRK laget det.

Les mer: NRK fikk hjelp av Medialinja