PÅ Skjeberg Folkehøyskole er det en selvfølge at du får prøve deg på å lage tidenes Podkast, nemlig din egen. På Medialinjen legges det opp til – å ta den ideen du enten har eller kommer på, sammen med andre og setter dere i studio og begynner å spille inn. Kan hende det blir litt prøving og feiling i begynnelsen men ved hjelp av workshops og foredrag med bl.a jentene fra den anerkjente podkastduoen Frlianslivet så får dere evaluert produktet samtidig hjelp og løftes videre.Emma Ajuni liker seg godt i radiostudioet.
Kun en ting å si om podkast.. Gøy

Podkast er både sosialt, lærerikt og ikke minst gøy. På Skjeberg Folkehøyskole har du alle muligheter til å bli en dreven podkaster mao.

Godt humør og litt overskuddsenergi er lurt å lade opp før man skal spille inn en podkast, dette er noe Thea på bildet ikke mangler så mye av.

Love, Love , Love
Podkasting er gøy synes jentene i studio

Hvem vet, kanskje du blir den neste podkastprodusenten for en av de store leverandørene med din egen podkast. Det startet med lek og motivasjon for de fleste. Søk da vel!

Frilanslivet-jentene tipser og motiverer for deg som er podkastinteressert. Dett er jenter som virkelig er i vinden for tiden. Her kan du sjekke ut podkasten deres.

Vår tidligere elev og podkastekspert, Peter Daatland (til høyre i bildet) startet sin karriere hos oss og i dag produserer han podkaster for NRK og Aftenposten for å nevne noen.

Trykk her for å søke lese mer om hva du lærer hvis du søker Medialinjen på Skjeberg Folkehøyskole