Når dette skrives spilles fotball-VM for damer i Australia og New Zeeland, Vi på sportsjournalistikk og idrett ønsker at det økte fokuset på jenter og damer i idretten også skal gjenspeiles blant våre elever og ønsker å rekruttere flere jenter. I denne bloggen kan du la deg inspirere av jenter som er tidligere elever hos oss.

Det blir flere og flere damer som jobber med sport i mediene. Er det også din drømmejobb? Den drømmen kan starte med et år på sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Liker du å ta bilder, skrive blogg, filme. Drømmer du om å lage TV eller podcast, eller kanskje du vil oppleve hvordan idretten kan forandre liv for sårbare barn i Zambia?

På Skjeberg kan man lage reportasjer om hvilke idretter man vil. Det er altså ikke slik at man må spille fotball, eller være håndballinteressert. Har du gode ideer innenfor hvilken som helst idrett er sjansene store for at du får prøve deg.

Sjekk ut hva våre tidligere elever Eline og Flavia skriver om sitt år på Skjeberg ved å klikke deg inn på linkene under her:

Eline sin blogg om året på Skjeberg
Flavia sin blogg om året på Skjeberg

Høres det spennende ut? Vi har fortsatt noen ledige plasser kommende skoleår, så hvis du vil oppleve det samme som Flavia og Eline, uansett om du er jente eller gutt, så kan du søke her:

Eline og Flavia sammen med resten av linja på avslutningsdagen.